Spädbarnsfonden

Spädbarnsfonden

Pg 900212-2



tisdag 31 januari 2012

Vilket fyrverkeri....

Hubert vaknade kvart över fem och ville inte somna om i första taget.........
Började dagen med att göra en pastasallad som jag skulle ta med till min kära, tappre vän. Hade en mycket trevlig pratstund med A. Vi hann "beta av" många ämnen :-). Alldeles för sällan vi ses!!!

På eftermiddagen hämtade vi Hugo på skolan och for vidare till Hedesunda. Vi skulle hämta en resväska som vi skall låna av mor och far och ta med till Thailand. Insåg i dag att det inte är så många dagar kvar tills vi åker och vi har varken planerat eller packat något. Kanske dags att börja???!!!!Hubert kommer ju att behöva ha med en hel del.... insåg också idag att han har två sommarplagg i passande storlek, men men det löser sig.  

På väg till Hedesunda lyssnade vi på ljudboken "100-åringen som klev ut ur fönstret och försvann", kan varmt rekommenderas. Som Allan Karlssons mor säger i boken " Det är som det är och det blir som det blir, ingen idé att bekymra sig..... apropå förra stycket....

Väl ute i Hedesunda blev vi bjudna på kvällsmiddag hos mor och far. Vi skjutsade sedan Hugo till hans "låtsaskusiner" så han fick leka lite.

Vi åkte hem till lagom till det stora fyrverkeriet i Sandviken vid 19,30. Sandvik 150 år idag. Vilket fyrverkeri!!!! Det var det bästa fyrverkeri jag någonsin sett. Kostade nog en hel del....... Försökte ta några bilder för att fånga detta fantastiska ljusspel, men det blev liksom inte lika bra på bild.... Synd för er som missade det.

Nä nu blir det sängen!! Ser fram emot morgondagen då mina kära "änglamammor" kommer hit och äter lunch och jag äntligen får träffa miraklet E. Jag skall också få äran att vara lite barnvakt till en annan E och A.

Natti natti

3 kommentarer:

  1. Den boken är ju så bra! Läste nyss ut den :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är jättebra!!! Lite jobbigt med en talbok, eftersom vi började lyssna på den tillsammans måste vi ju vänta tills vi åker bil tillsammans ;-)

      Radera